Новорічні пригоди Деснянки

19.12 - 19.01.2021

Шукати скарби у фентезі-світі: пригоди з Деснянкою у маркет-моллі “Даринок”

Вже скоро в Києві відкриється портал до чудес, діяти він буде протягом місяця. Програму пошуку скарбів розробили в Деснянському районі, де 19 грудня стартує онлайн-квест «Новорічні пригоди Деснянки» з елементами доповненої реальності. Деснянка — це фея, яка допоможе вправляти з завданнями та знаходити цікаві місця на території найбільшого району Києва .

«Друже, цей Новий рік буде особливим. Я проведу тебе унікальними місцями Деснянського району за допомогою ігрового квесту. Головна героїня квесту Деснянка вже чекає на тебе», — запевняє голова Деснянської РДА Дмитро Ратніков.

Дуже зручно, що різні локації учасники можуть проходити у різні дні протягом усього місяця. Оскільки серед завдань квесту є побачити найгарніші ялинки району, то обов’язково завітаємо до маркет-моллу «Даринок». Радимо взяти з собою гаджет з інтернетом, виділити день на цей візит, щоб виконати умови квесту, отримати винагороду за це виконане завдання та гарно провести час на святкових локаціях комплексу .

Також учасники квесту зможуть встановити вдома віртуальну ялинку, станцювати з Миколайчиком, зробити селфі з Санта-Клаусом та навіть сісти у сані з оленями у доповненій реальності .

Тут читай інструкцію до квесту: https://bit.ly/3pKa8yN

А тут можеш подивитися: https://bit.ly/30cmIhs